home producten & diensten referenties contact


Scandit heeft sinds zijn bestaan diverse grote en kleinere projecten gedaan, hieronder vindt u een kleine greep uit onze recentere projecten:

Telegraaf - www.speurders.nl

  • Het ontwerpen en ontwikkelen van diverse front -en backend functionaliteiten ten behoeve van de werking van de website. o.a. Betaalsysteem plus rapportages, performance optimalisatie, diverse frontend flows en ontwikkelen van diverse beheerstools voor de helpdesk.


Interacces BV

  • Voor diverse relaties van Interacess realiseert Scandit diverse maatwerk oplossingen voor het Oracle E-Business pakket, waaronder interfaces, rapportages en conversie programmatuur.


Overheid

  • Het ontwerpen van diverse conversies tbv gegevens overdracht tussen extern personeelssyteem (PerCC) en Oracle HR. Het doorontwikkelen van P-Domein, het personeelsgoedkeuringsproces binnen Buitenlandse Zaken. Het maken van impact analyses en oplossingen op basis van meldingen en problem reports. Het ontwerpen en bouwen van een journalen interface tussen het extern salaris systeem van de belastingdienst (FSC) en Oracle Financials.
    Ondersteuning in de inrichting van Employee & Traing Self Service en Oracle Portal.


Essent

  • Bouwen van diverse applicatie ondersteunende rapporten, schermen en interfaces.

Dynamis B.V. Vastgoedconsultants & Makelaars

  • Scandit heeft voor Dynamis een statistische databasetool ontworpen en geimplementeerdeen  die de kantoor-, winkel-, de bedrijfsruimte- en de beleggingsmarkt in landelijke rapportages in beeld brengt.


Oracle Applications E-Business Suite
Web Development
Scandit Actueel
copyright disclaimer